Kategóriák
Termék részletek


Delimano Joy húsdaráló

Delimano Joy húsdaráló
  • Delimano Joy húsdaráló
  • Delimano Joy húsdaráló
  • Delimano Joy húsdaráló
  • Delimano Joy húsdaráló
A Delimano Joy húsdarálóval gyorsan és biztonságosan készítheted el kedvenc húsételeidet, és akár még saját kolbászt is tölthetsz. Erős, 1800 W-os motorja 1 perc alatt akár 0,8 kg húst is képes feldolgozni. Különböző tartozékaival pedig pont úgy darálhatod le a húst, ahogyan szereted.A készlet egy húsdarálót, 3 kiegészítőt és 3 vágóeszközt tartalmaz.

Tipp: Zöldségekhez, gyümölcsökhöz is alkalmas, így ideális paradicsompüré vagy lekvár készítéséhez.
Készíts saját húskölteményeket a Joy húsdarálóval
Ha te is figyelsz az egészségedre, és szereted tudni, hogy mi az, amit megeszel, akkor a Joy húsdarálót neked találták ki! Így saját magad készítheted el a különböző húsételeket, és pontosan tisztában lehetsz vele, hogy mi kerül a családi asztalra.

Saját készítésű hamburgerhúsok, különféle hagyományos és különleges ízesítésű kolbászok, mexikói tortilla, vagy a nagy kedvenc bolognai. Készítsd el őket kedve szerint, bármilyen húsból.

Delimano Joy Meat Mincer
Kiváló minőség megfizethető áron
A Delimano Joy húsdaráló erőteljes 1800 W-os motorjának köszönhetően, ami 600-800 W-os átlag teljesítménnyel működik, gyorsan és hatékonyan dolgoz fel közel 0,8 kg húst mindössze 1 perc alatt. Ezzel az egyik leghatékonyabb konyhai eszköze lesz.

Mivel rendkívül erős, ezért multifunkciós felhasználást eredményez. Nem csak húst, zöldségeket és gyümölcsöket is darál. Speciális kiegészítőivel ráadásul:

Delimano Joy Meat Mincer
Diót és magvakat darálhat

Delimano Joy Meat Mincer
Kolbászt tölthetsz

Delimano Joy Meat Mincer
Fasírtot készíthetsz

Ahogy te a leginkább szereted
A Delimano Joy húsdaráló 3 különböző daráló kiegészítőjével különböző vastagságú húsokat darálhatsz a vékonytól egészen a vastagig.

Delimano Joy Meat Mincer
Durva darálási móddal

Delimano Joy Meat Mincer
Közepes vastagságú darálással

Delimano Joy Meat Mincer
Vagy vékony darált húshoz

És még a mosogatással sem kell küzdened
Biztos előfordult már veled, hogy a különböző darabok a feldolgozás során a húsdarálóban ragadtak, és ahhoz, hogy rendesen el tudjuk mosogatni, a teljes gépet darabokra kellett szedni. Ez borzalmasan fárasztó, ráadásul rengeteg időt vesz el.

Hogy elkerüljük a hasonló helyzeteket, a Delimano Joy húsdaráló visszafelé forgató funkcióval is rendelkezik, így a gépet a szétszedése nélkül, sokkal rövidebb idő alatt el tudod takarítani a használata után.

A csomag tartalma:
Delimano Joy húsdaráló
3 kiegészítő
kolbásztöltéshez
kúp alakú húskészítő
húsnyomó
3 vágóeszköz
vastag,
közepes,
és vékony daráláshoz.
Garancia. 12 hónap
Gyártó. Delimano
  • Cikkszám
    zd-00010106118320
Webáruház készítés