Kategóriák
Termék részletek


Delimano Kitchen Robot konyhai robotgép

Delimano Kitchen Robot konyhai robotgép
  • Delimano Kitchen Robot konyhai robotgép
  • Delimano Kitchen Robot konyhai robotgép
A Delimano Kitchen Robot konyhai robotgép egyetlen konyhából sem hiányozhat. Ez a nagy teljesítményű és elegáns készülék kiváló minőségű anyagokból készült. 1000 W-os motorral rendelkezik, és egy gombbal, 6 sebességi fokozaton + PULZUS üzemmódban működtethető. A Delimano Kitchen Robot 4 alaptartozékkal és egy 4,5 literes rozsdamentes acél keverőtállal kapható.

Minden konyha alapkelléke a Kitchen Robot konyhai robotgép
Az elegáns, piros színű Delimano Kitchen Robot konyhai robotgép fontos eszköz minden sütemény elkészítéséhez. Használatával időt takaríthatsz meg, így a konyhában eltöltött idő szórakozássá válik. 1000 W teljesítményű motorral rendelkezik, amely az alapanyagokat tökéletes tésztává gyúrja. Készíthetsz vele pizza- és kenyértésztát, habtejszínt, habcsókot, tökéletes krémet tortákhoz és süteményekhez.

Delimano Kitchen Robot
A Delimano Kitchen Robot konyhai robotgép tartozékai:
4,5 literes tál – Rozsdamentes acél, mosogatógépben is tisztíthatod
Dagasztószár – Vele tökéletes lesz a kenyér-, vagy pizzatésztád. Rozsdamentes acél, mosogatógépben is tisztíthatod
Keverőszár – A nehezebb tészták dagasztásához: tortákhoz, cukrászsüteményekhez. Rozsdamentes acél, mosogatógépben is tisztíthatod
Habverő – A tökéletes állagú tejszínhabért, krémekért, tojásfehérjéért. Rozsdamentes acél, mosogatógépben is tisztíthatod.
Kifröccsenésgátló tető – A makulátlanul tiszta konyháért. Átlátszó műanyagból készült, így egy pillantással ellenőrizheted, hol tart a munka.

Garancia: 12 hónap
Gyártó: Delimano
  • Cikkszám
    zd-00010110033924
Webáruház készítés