Kategóriák
Termék részletek


Delimano Chef 2 db-os késkészlet

Delimano Chef 2 db-os késkészlet
Nincs megoldhatatlan konyhai feladat a magas minőségű, japán rozsdamentes acél Chef késkészlettel. A szett 2 db kést tartalmaz. A 20 cm-es késsel könnyedén hámozhatsz, darabolhatsz, szeletelhetsz, kockázhatsz, míg a kisebb, 15 cm-es kés kiváló a precízebb konyhai munkákhoz. Ezek a kések elegánsak, élesek, könnyen kezelhetőek és jól tisztíthatóak.

A főzés egy jó késsel kezdődik
Nehéz olyan ételt találni, amelynek elkészítéséhez nincs szükség egy éles, könnyen tartható és erős késre. Ebben a készletben egyenesen két ilyen kést találsz, melyek tartós és éles, japán minőségű rozsdamentes acélból készültek.

Ezzel a két késsel nem csak grimaszokat vágsz az ételek előkészítésénél
A 20 cm-es szakácskés éveken át megbízható társad lesz ha szeletelni, aprítani, kockázni, hámozni, csíkozni vagy darabolni kell valamit. A 15 cm-es kés csak méretében marad le tőle, de épp ennek köszönhetően kiválóan alkalmas kisebb vagy kényesebb alapanyagok precíz vágásához. Gyorsan és egyszerűen kicsontozhatod velük a csirkét, kifilézheted a halat és felszeletelheted a salátának való zöldségeket.

Kiváló minőségű acélból
Mindkét kés japán minőségű, rozsdamentes acélból készült, hogy élüket sokáig megtartsák. Ráadásul mindegyiket egyetlen fémdarabból készítették, hogy ne repedjenek el, ne pattogjanak le róluk fémszilánkok és örökké szépek maradjanak. Könnyen kezelhetők, mosogatógépben tisztíthatók és rendkívül tartósak.

A kiegyensúlyozott penge a könnyű vágás egyik alapfeltétele
Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően jól illenek a kezedbe és tökéletesen kiegyensúlyozottak, hogy könnyebben, kevesebb erőfeszítéssel és balesetveszély nélkül szeletelhess, darabolhass, hámozhass és vághass. Klasszikus és elegáns vonalvezetésük felér egy esztétikai élménnyel.

Tartósan éles pengék
Japán híres arról, hogy ott találhatók a világ legjobb pengéi. Nem véletlen tehát, hogy ezek a borotvaéles kések is japán minőségben készültek. Könnyen vágják a legkeményebb húst és zöldséget, de kényesebb műveleteknél is megállják a helyüket, így rájuk bízhatod magad akár gulyáshús feldarabolásáról, akár leheletvékony almaszeletek készítéséről van szó.

Gyártó: Delimano
  • Cikkszám
    zd-00010110042061
Webáruház készítés