Kategóriák
Termék részletek


Delimano Joy kenyérpirító

-33%
Delimano Joy kenyérpirító
  • Delimano Joy kenyérpirító
  • Delimano Joy kenyérpirító
  • Delimano Joy kenyérpirító
8 999 Ft
Akció: 5 999 Ft
Kezdete: 2020.11.19   A készlet erejéig!
A Delimano Joy kenyérpirítóval bármikor a tányérodra kerülhet egy szelet ropogós, aranybarna pirítós. 7 pirítási fokozattal és központosító funkcióval gondoskodik pirítósaid tökéletes minőségéről. Felolvasztja vagy újramelegíti a kenyérszeleteket, a törlés gombbal pedig megszakíthatod az elindított folyamatokat. Praktikus morzsatálcáját gyorsan és biztonságosan kiürítheted.

Tökéletes eredmény minden alkalommal
Ki nem szeret reggel a frissen sült pirítós illatára ébredni? És ki nem szereti érezni a vajas vagy lekváros pirítós mennyei ízét? A Delimano Joy kenyérpirítóval ez nem csak álom marad.

Csak ejts bele két kenyér-, baguette- vagy bagelszeletet, állítsd be a hőmérsékletet, és nyomd le a kart. A tökéletes pirítós mindig garantált.

Ez a készülék 7 fokozattal biztosítja, hogy a halványra pirított kenyérszeletektől kezdve a ropogós kétszersült állagig mindig azt kapd, amire vágysz. A beállítása csak egy kézmozdulat.

Az irányítás a te kezedben van
A Delimano Joy kenyérpirítóval elfelejtheted a szenes csúfságokat, az órákig terjengő égett szagot és a kipiszkálhatatlanul beragadt kenyérdarabokat.

Ferde kialakításának köszönhetően a piruló kenyeret mindig láthatod.
A széles mozgástartományt biztosító emelőkarral még a letört pirítósdarabkákat is kiemelheted.
A központosító funkció révén a kenyérszeletek egyenletesen pirulnak meg.
750 W-os teljesítményének köszönhetően szinte azonnal felmelegszik és gyorsan megpirítja a rá bízott kenyérszeleteket. Elég gyors ahhoz, hogy a reggelinél senkinek se kelljen morcosan várakoznia a pirítósadagjára, így családi körben, egyszerre élvezhetitek a kenyérre olvadó vaj, méz vagy lekvár fenséges látványát és ízét.

A mélyhűtött szeleteket felolvasztja, a kihűlt pirítóst felmelegíti.

Egyszerűen tisztítható, és kis helyen elfér
A Delimano Joy kenyérpirító praktikus és könnyen használható. Kivehető morzsatálcája meggyorsítja a tisztítást, kiküszöböli az égésveszélyes morzsahalmok kialakulását és megkímél az orrfacsaró égett szagtól. Műanyag háza nem melegszik fel, tehát nem okoz égési sérülést. Tápkábelét saját tartójában tárolhatod, így nem gabalyodik bele semmibe, ha a készüléket nem használod.

Gyorsabb és vidámabb reggelik hétvégén és hétköznap
A Delimano Joy kenyérpirítóval nem csak te, de szeretteid is élvezhetik a tökéletes pirítósszeleteket és azok könnyű elkészítését. Ha egyszer kipróbáltad, nélkülözhetetlen eszköze lesz a közösen elfogyasztott reggeliknek.

Garancia: 12 hónap
Gyártó: Delimano
  • Cikkszám
    zd-00010110041386
Webáruház készítés